Wat doen wij?

Raadplegingen

We werken het liefst op afspraak om lange wachttijden voor u en uw dier te vermijden. U kunt steeds uw keuze van dierenarts doorgeven bij het maken van een afspraak, het medisch dossier kan door heel ons team zonder probleem geraadpleegd worden.

Huisbezoeken

Als er geen mogelijkheid is om tot bij ons te komen, komen wij op huisbezoek. Maar liefst werken wij bij ons in de praktijk waar wij een betere service kunnen garanderen.

Chirurgie

In onze eigen operatieruimte kunnen wij heel wat ingrepen zelf uitvoeren. Indien nodig zullen wij de operatie met verschillende dierenartsen uitvoeren.

Digitale Radiologie (RX)

Met ons modern digitaal toestel maken wij zeer vlug en veilig een foto om tot een snelle diagnose te komen. Deze digitale foto's kunnen gemakkelijk via e-mail doorgestuurd worden naar specialisten of naar de klant zelf.

Hospitalisatie

In onze hospitalisatieruimte kunnen we gemakkelijk een tiental dieren hospitaliseren. Hier zitten de dieren die na een operatie ontwaken, maar ook ernstig zieke dieren die aan het infuus hangen blijven bij ons overnachten.

Labo interpretaties

Op de praktijk kunnen verschillende bloed- en urinetesten gedaan worden. Ook microscopisch onderzoek wordt geregeld gebruikt in aanvulling op het klinisch onderzoek. Bloedonderzoeken, urineonderzoek, puncties, swabjes, ... laten wij door een gerenomeerd labo onderzoeken om daarna zelf te interpreteren en te vertalen naar de eigenaar.

Voedingsadvies

Wilt u graag info over een gewone dagdagelijkse onderhoudsvoeding of over een speciaal medisch dieet, dan geven wij u graag advies. Elke voeding is bij ons te verkrijgen of te bestellen.

Wij verkopen reeds een groot gamma van onderhoudsvoeding en medische dieetvoeding van de verschillende grote merken (Hill's, Eukanuba, Royal Canin, Sanimed). Alle voeding van alle merken is ook steeds bij ons te bestellen.

Medicatie

  • Vlooienproducten
  • Ontwormingsproducten
  • Oorreinigingsproducten
  • Huidproducten
  • Onderhoudsmedicatie

Spoed: 24 op 24 bereikbaar via 050/ 42. 43 .46

Heeft u een spoedgeval, bel ons dan zo snel mogelijk op! Wij zullen dan reeds de nodige voorbereidingen treffen om u en uw dier bij uw aankomst onmiddellijk op te vangen.

Ook na de uren zijn wij steeds bereikbaar op het vaste telefoonnummer 050/42.43.46

Vanaf zaterdagmiddag 12 u tot maandagmorgen doen wij mee met een wachtdienst tussen verschillende dierenartsen. De dierenarts van wacht wordt elk weekend op het antwoordapparaat ingesproken.